Okjei, tylsää. Todella tylsää. Olen koko aamun vain selaillut radolassa, mutta se alkaa käydä jo usean tunnin jälkeen tylsäksi.
Pikkuveli, äiti ja isä ideaparkissa, ainoa ja ensimmäinen mahdollisuuteni pelata pleikkaa kolmeen kuukauteen. Ja nyt, siskoni, joka on muutenkin saanut pelata pleikkaa, haluaa pelata xboxiansa, joka tarvii pleikan virtajohdon. Kiva. Pelasin pleikkaa viimeksi tammikuun lopussa, sillä iki-ihana 6-vuotias pikkuveljeni sai synttärilahjaksi pelin, ja nyt pelaa pleikkaa joka päivä, ja heti kun veli tulee kotiin, hän aloittaa pelaamisen. Äitini sanoi tänään, että veljeni on tänään päästävä pelaamaan pleikkaa koska ei ole yhteen päivään pelannut. Niin, pelasin viimeksi kolme kuukautta sitten. Suosimista? Ei lainkaan.
Sisko sanoi että saisin vielä pelata, mutta todennäköisesti saan pleikan n. 10 min ennen kuin porukat tulevat kotiin. Kiva.
Tiedän että on lapsellista valittaa tälläisestä, muttakun pikkuveljeäni suositaan, ja jos ei häntä, niin sitten isosiskoani. Esikoinen ja kuopus. Mikä minä olen? Keskimmäinen, syrjityin. Oi kuin elämä on ihanaa.

Sitrus